Tagfirma

Find frem til det helt rigtige firma, til at stå for renoveringen eller lægning af dit nye tag

Det helt rigtige tagfirma til dig

Der er mange ting der skal tænkes over før du vælger tagfirma. Der er nemlig ikke altid lige til at vide hvad du skal søge efter, når du skal have nyt tag eller foretaget en renovering af dit nuværende tag.

Det er ikke altid at billigste eller hurtigste løsning er den bedste. Når der er tale om at udskifte eller renovere en stor del af en bygning, kan det klart anbefales at finde et tagfirma, der tager sig den nødvendige tid. Det tager tid at gennemgå bygningens konstruktion, for at sikre at løsningen er den rette og der ikke opstår fejl senere i forløbet.

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tagfirma, der matcher netop dine behov.

Få lagt tag af en professionel

Mange tømrere og håndværkere tilbyder at hjælpe dig med taget. Dog er det en klar anbefaling at benytte et professionelt og erfarent Tagfirma, som Jydsk Tagbyg A/S.

Taget er en helt grundlæggende og essentiel del af en bygning og der er mange ting, der gør sig gældende for at det effektivt beskytter mod vind og vejr. Samtidigt er det vigtigt det er korrekt isoleret, da varmen som bekendt stiger til vejrs og der kan blive meget koldt vinteren over, hvis ikke taget er korrekt isoleret.

Vi samarbejder udelukkende med erfarne tagfirmaer, der kan hjælpe dig med at få udskiftet dit tag. Desuden er alle vores samarbejdspartnere medlem af Byg Garanti ordningen, der kan bevirke en yderligere sikkerhed for dig. 

Få vejledning og rådgivning af en ekspert

Er det på tide at få lagt nyt tag? Så udfyld kontaktformularen her på siden. Så sætter vi dig i forbindelse med en af vores samarbejdspartnere.
De vil i kontakte jer, hvorefter I kan booke et uforpligtende møde med dem.

Typisk vil i mødes på din adresse, hvorefter I sammen med en tagekspert vil gennemgå alle aspekter af taget.
Løbende eller efterfølgende vil de vejlede og rådgive jer om hvilke muligheder bygningen har, samt generelle anbefalinger. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud