El-installationer

Få de bedste tilbud fra elektrikere

Vil du have lavet en energioptimering eller trænger din bolig til at få udført et el-eftersyn? Til dette er det vigtigt at du booker en pålidelig elektriker som er autoriseret el-installatør.

El-eftersyn

Et el-eftersyn er lovpligtigt og skal gøres som en obligatorisk del, når der skal udarbejdes en ejerskifteforsikring af din bolig. Dette omhandler f.eks. ved en bolighandel. Dette blev lavet til et lovkrav som trådte i kraft fra d. 1 maj i år 2012. 

Dette er gjort lovpligtigt for at være med til at sikre en bedre standard i de danske boliger med en bedre el-sikkerhed. Til at få gjort det på den rigtige måde vil det kræve et elektriker firma, der kan tilbyde elektrikere som er autoriserede el-installatører.

Energioptimering

De dyre el priser har fået mange danskere til at overveje at få udført en energi optimering af deres bolig. En energioptimering kan være bestående af mange opgaver, store som små. 

De mindre opgaver vil f.eks. kunne være at få skifte alle lamper og pærer ud til LED belysning. Mange tænker at det er nemt at skifte sine pærer ud til nye energivenlige LED pærer. 

Men det mange glemmer er, at når der f.eks. skal laves lysdæmpning på LED belysning, så skal det udarbejdes på en speciel måde angående korrespondancen. Bliver der udarbejdet en normal lysdæmpning af LED belysning, vil lyset begynde at flimre, når det dæmpes.

Dertil vil en autoriseret el-installatør kunne udføre dette hurtigt, effektivt og på den rigtige måde. 

Producer din egen strøm

Hvis du vil gå hele vejen og producere din egen strøm, vil du som boligejer kunne opnå store besparelser på dit strømbudget. 

En trend som er blevet yderst populær i Danmark, er at få monteret og installeret solceller. Den løsning de fleste danskere vælger er at få solceller monteret på taget. 

Autoriserede el-installatører kan udfører mange løsninger inden for solceller. Du kan få monteret solceller med et tilhørende batteri, så du kan lagre din strøm til senere brug. Vores samarbejdspartnere sikre de mest optimale løsninger med professionelle el-installationer.

Elektriker til den komplette løsning

Her hos os er du garanteret i at få den komplette løsning. Vi er stolte over vores samarbejdspartnere og har tætte relationer til dem. Dermed er du sikret et kompetent elektriker firma, som kan tilbyde dig autoriserede el-installatører. Dermed kan du få udført lovlige og effektive løsninger inden for udførsel af el-installationer, el-eftersyn og energioptimering. Lyder dette som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Således kan du få indhentet 3 helt uforpligtende tilbud på din kommende projekt som kræver en elektriker. 

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud