Borebiller

Borebiller er et skadedyr trives i blødt og fugtigt træ. Borebiller formerer sig hurtigt, hvilket kan forsage store problemer i dit træværk. Ønsker du at lære mere om hvordan du finder tegn på borebille infektion? Eller er dit hjem plaget af borebilleangreb? Hos håndværke-tilbud-københavn.dk arbejder vi sammen med professionelle bekæmpere af alle typer skadedyr, så du kan med sikkerhed finde den rette hjælp hos os.

Hvad er en borebille?

Borebillen, også kendt som træormen eller trælarven, er en træbille der trives og formere sig i fugtigt træ. Billen formerer sig hurtigt, hvilket er årsagen til at et angreb kan virke pludseligt. Når borebillen er fuldt udviklet kan den flyve, hvilket skaber mobiliteten til at kunne sprede sig. Du finder både borebillen udendørs og indendørs, men oftest ses den i vinduer og døre.

Dette skyldes at den i sommerperioden flyver ind ad åbninger og indgange i hjemmet, hvorefter den lægger sine æg i træværket. Så snart æggene klækket begynder de at fortære træet. Hvis ikke borebillen bliver opdaget og håndteret korrekt, kan en infektion vare op til otte år. I denne periode vil de kontinuerligt æde træværket, hvilket reducere træets holdbarhed og kan lede til alvorlige problemer i konstruktionen.

Er du blevet opmærksom på borebiller i dit hjem eller grund, bør du derfor omgående kontakte en professionel skadedyrsbekæmper. Bliver problemet ikke løst i side, kan det være både svært og dyrt. Ønsker du hjælp til at finde en professionel skadedyrsbekæmper nær dig, kan du altid kontakte os. Vi arbejder sammen med fagmænd i hele landet, og blandt vores partnere finder du med sikkerhed den hjælp du skal bruge.

Beskyt træ og møbler

Som tidligere nævnt, er dit træværk særligt modtageligt for borebilleangreb. Borebillen fortærer og ødelægger alt træværk i hjemmet. Alt fra vindueskamme og møbler kan nemt rammes af en infektion. Ofte vil angrebet opstå i vindueskamme og møbler. Derfra spreder det sig til andet træ der måtte være i din bolig.

Dog opstår de alvorlige problemer, når de trænger ind i træværket i din boligs konstruktion. Trænger borebillen ind i de bærende stolper, kan det have alvorlige konsekvenser for din boligs stabilitet. Hvis dette sker, skal større dele af boligen udskiftes eller bygges om. Dette er stor og dyr proces. Dog er det relativt nemt at komme et borebilleangreb til livs, hvis det bliver opdaget i tide.

Er du interesseret i at lære mere om borebiller eller hvordan de bekæmpes, er du altid velkommen til at kontakte os. Er din bolig ramt af et borebilleangreb, kan du ligeledes kontakte os. Blandt vores samarbejdspartnere finder du eksperter og specialister i forebyggelse og bekæmpelse af borebille i huse, lejligheder og sommerhuse.

Modtag et uforpligtigende tilbud

Hos Håndværker-tilbud-københavn.dk samarbejder vi men en lang række forskellige håndværkere og fagmænd. Du kan derfor med sikkerhed finde hjælp til dit byggeprojekt eller problem. Fortæl os om din opgave.

Vi deler informationerne med vores netværk, hvorefter du vil modtage 3 tilbud fra professionelle fagmænd. Skal du for eksempel bruge en skadedyrsbekæmper, kan vi anbefale AJ Skadedyrskontrol. Her finder du stor erfaring med bekæmpelse og forebyggelse af alle typer skadedyr.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud