Håndværker rengøring

nemt og hurtigt 3 tilbud for
rengøring efter håndværk

Hvorfor bruge håndværker timer på rengøring?

For kunden er et håndværk ikke færdigt, før der er gjort ordentligt rent, og der ser pænt og nydeligt ud. Der er ikke noget som en kunde, der ikke kan se værdien af det smukke stykke trappe man har lavet, fordi de ikke kan se udover savsmuldet. Og det er der ikke noget at sige til. Naturligvis er præsentationen af ens håndværk til kunden, en vigtig del af opgaven. Og der er ingen præsentation uden en ordentlig omgang rengøring. 
 
Professionelle rengøringsfolk kan sørge for at håndværket der er udført for kunden, bliver præsenteret på den bedst mulige måde. En vask der skinner og ser ren og nydelig ud, giver nu engang en mere tilfreds kunde og bedre anbefalinger.  
 
På den anden side, kan det også gå hen og blive en unødvendig (og irriterende) byrde, eksempelvis for en VVS’er eller elektriker, der har en højere timepris end rengøringsfolk. Især hvis de har travlt med at komme ud til næste kunde. 
 
Derfor kan det i kroner og øre, give ganske god mening for en håndværker virksomhed, simpelthen at få rengøringsfolk til at komme og gøre rent efter arbejdet, således at håndværkerne kan bruge tiden på deres speciale. 

Hvordan virker det?

Det er simpelt for et rengøringsfirma at udføre rengøringen efter håndværkerne. Rengøringsfirmaet får simpelthen adgang til kalenderen for håndværkerne og lægger en opgave til rengøringsfirmaet nogle dage forinden, og til tider så sent som dagen forinden.
 
Det kan gøres med noget så simpelt som en Google kalender. Efter håndværkerne har udført opgaven, kommer rengøringshjælpen, der er tilknyttet til de håndværkere, og afslutter opgaven med en god omgang skrub. 
 
Man tager som regel et møde med rengøringsselskabet og laver en forventningsafstemning ift. fleksibilitet og områder, der skal dækkes. Samt hvordan opgaver delegeres, om det er per email, kalender eller et internt system. Det finder man ud af. 
 
Håndværkerrengøring kommer ind under det der hedder privat rengøring og taksten er som regel den samme som der vil blive taget for privat rengøring.  Taksten for privat rengøring, er som regel lavere end for håndværkere. Med andre ord, er der på den lange bane en del penge der kan spares for et håndværkerfirma, ved at have et arrangement med et rengøringsfirma. 
 
Send os en besked, og vi vil sende dig tre tilbud på privat rengøring København

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud