Blitzlys til dit køretøj

nemt og hurtigt 3 tilbud på
Blitzlys

Situationer der kræver blitzlys

Som nævnt tidligere, er formålet med blitzlys at skabe opmærksomhed om dig selv på vejene. Dette er en fordel, og i visse situationer et krav, hvis du kører med tungt gods elle slæb. Ligeledes kan det være en fordel hvis dit køretøj fylder meget af vejen. Dette vil skabe opmærksomhed omkring din situation. Ligeledes skabes der øget sikkerhed, både for dig selv og andre trafikanter.

Et blitzlys styres gennem en styringsboks, som normalvis vil findes i eller ved instrumentbrættet i dit køretøj. Normalt ses blitzlys anvendt i erhverv hvor der arbejdes i store køretøjer. Særligt i mørke er det vigtigt at gøre andre bilister opmærksom på din tilstedeværelse. Om der er tale om transport, vejarbejde, en byggeplads eller noget helt andet er det vigtigt at du kan vise din tilstedeværelse korrekt.

Normalvis vil blitzlys til erhverv være orange, da det er den klareste farve, og dermed vil det være nemmere for trafikanter at opdage dig. Dog findes blitzlys i andre farver, som blå eller hvid.

Blåt lys benyttes oftest af udrykningskøretøjer, så det er en god ide ikke at anvende denne farve, da det kan skabe forvirring og besvær. Blitzlys er utroligt skarpt, så det kan anbefales at undgå at kigge direkte ind i dem. Dog vil dine kollegaer eller medtrafikanter altid være opmærksom på dig.

Lovlig montering

Når det kommer til montering og anvendelse af blitzlys gælder der i Danmarks lovgivning en række forholdsregler. Derfor anbefaler vi, at du får installeret denne type af lys af et professionel firma med den korrekte erfaring og værktøjer til opgaven.

På denne måde sikrer du, at arbejdet bliver udført korrekt, så du ikke selv kommer til at udføre fejlagtige eller ulovlige installationer, og ikke er til fare for andre i trafikken eller på byggepladsen. Ulovlige installationer kan være strafbart, og kan være skyld i bøder og lignende.

Blitzlys kan betragtes som en niche, hvilket vil sige at der i Danmark ikke findes overvældende mange eksperter og forhandlere. Og selvom det betyder at der kan være langt imellem disse, gør det det nemmere at finde det rette firma til at varetage dine behov.

Med vores hjælp kan du dog hurtigt finde frem til et dygtigt firma. Vi arbejder for eksempel sammen med flere firmaer med ekspertise i faget. Hvis du ønsker vores hjælp til at finde det rette firma til dig, kan du trygt skrive til os. Du vil derefter modtage et gratis og uforpligtigende løsningsforslag til dine behov.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud