Gulvbehandling København

nemt og hurtigt 3 tilbud på
gulvbehandling

Hvad for en gulvbehandling skal jeg have til trægulv?

Når man ser på gulvbehandling til sit trægulv, er der flere forskellige metoder man kan gøre brug af. En af det meget populære gulv behandlingsmetoder man bruger er ludbehandling. Denne slags gulvbehandling er dog ikkeen metode man bruger alene. det kommer i forlængelse af en sæbe eller oliebehandling. Hvis man har et helt nyt slebet gulv, samt gerne vil bevarer sit gode look og udseende, så skal gulvet have en ludbehandling. Dette gør at gulvet beholder sit skinnende look. Gulvet skal dog være helt råt, når man vælger at få en ludbehandling. Så ingen rester af olie eller lak.
Når man foretager en sæbebehandling af gulvet inden en ludbehandling, kan det være fordi man har et gammelt trægulv som kan have spor af ormehuller, samt rustikke brædder. sæbebehandling kan være med til at trække den flotte naturlige træ farve frem igen. Hvis man dog vælger denne metode skal gulvet vaskes mere ofte end hvis man vælger en olie gulvbehandling. De mange forskellige slags sæber eller servicer kan man finde på Gulvservice København.

Lakering af sine gulve er også en god mulighed for at give sit gulv en mat overflade. Her er det blandt andet også meget nemt af fuldfører rengøring. Når man skal lave en lakering af sine gulve, skal det først have en slibe behandling. Denne gulvbehandling som helhed afhænger af hvor gammelt gulvet er. Fordelen for lakering af sit gulv, gør det modstandsdygtigt mod tilsmudsning og fugt. Dog skal man tørrer vand og spildte væsker op.

Der er også en mulighed som hedder at male sit trægulv. Denne slags gulvbehandling kan skabe et helt nyt look til sin bolig. Når man maler gulve til almindeligt brug som soveværelse kan man bruge en almindelig vandbaseret maling. Dog skal man bruge en akrylmaling når man maler gulve i køkkenet, for at opnå et resistent gulv som ikke bliver påvirket ligeså meget af vand og andet spild.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud