Microcement

Mange tager det klassiske valg, og går med fliser på vægge og gulve, særligt i badeværelset. Men der er et relativt nyt produkt på markedet, som giver spændende nye muligheder: microcement!

Hvad er microcement ?

Microcement er grundlæggende cementpulver og vand. I visse tilfælde kan man også få det med farve tilsat. Microcement er et meget slidstærkt og vandskyende materiale, som typisk påføres overflader i et tyndt lag mellem 1-3 mm tykt. Påført overflader ligner microcement beton, og giver råt og minimalistisk look.

Microcement kan påføres mange forskellige overflader, som vægge, lofte og gulve. Microcement kan desuden også bruges i brusekabinen, og i modsætning til fliser er det ikke nødvendigt at fuge.

Hvad er fordelene ved microcement ?

Microcement er på mange måder et smart og alsidigt materiale. Det kan bruges på næsten alle overflader, både indendørs og udendørs. Brugen af microcement er ikke begrænset til gulve, vægge og lignende, da det fx også kan bruges på køkkenbordspladen eller spisebordspladen.

Microcement skaber en glat overflade, der er nem at gøre ren. Derfor kan det give særligt god mening at beklæde overflader, der nemt bliver beskidte, med microcement. Det kunne eksempelvis være køkkenoverflader, som gulv og bordplader, som nævnt ovenfor.

Det er ikke alle der er til de grå nuancer, som microcement giver i sin naturlige form. Heldigvis kan du få microcement i et utal af forskellige farver. Det fås blandt andet i alt fra blå, rød, sort og gul. Med microcement får du altså et hav af anvendelsesmuligheder og muligheder for at style dit hjem på en unik måde.

Microcement er meget slidstærkt og har derfor en lang levetid. Når du kombinerer materialets slidstyrke med dets forholdsvist billige pris, får du alt i alt et genialt produkt, med brede anvendelsesmuligheder.

Microcement i badeværelse

Badeværelset er et oplagt sted at gøre brug af microcement. Det kan både lægges som primært lag eller oven på eksisterende fliser og klinker.

På gulvet kan du lægge microcement på en måde der giver dig en skridsikker overflade, hvilket kan være en smart løsning på badeværelset. Alternativt kan det, som nævnt, lægges fuldstændig glat og plant.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud