Sildebensgulve

Sildebensgulve

Sildebensgulve til dit hjem

Sildebensgulve er en type af trægulve, der giver dig en del mere frihed i forhold til design, end hvad du normalt ser med gulve. Da et sildebensgulv består af mange individuelle stykker træ, har du mulighed for selv at designe mønsteret i dit gulv. 

Yderligere er sildebensparketter utroligt slidstærke, så de er specielt godt eget til hjem med meget trafik. Hvad end der her er tale om børn, kæledyr eller middagsselskaber kan sildebensgulve skabe et unikt look, og et gulv der vil holde i mange år.

Vælg det rette mønster

Som tidligere nævnt, kan du med sildebensgulve inkorporere personlighed og et unikt udseende i din bolig. Gulvet er en af de største og vigtigste områder i mange personers hjem. Og derfor vælger mange privatpersoner, at investere godt håndværk. Dette skaber ikke kun det rette udseende, men vil også sørge for at udseendet forbliver ens gennem tiden.

 

Professionelle gulvfirmaer der specialiserer sig i sildebensgulve tilbyder normalvis ekspertrådgivning. Både i forhold til materialer, mønster og vedligeholdelse. At finde en professionel og erfaren fagmand, kan der skabe meget værdi for dine gulve, samtidigt med at du er sikret et arbejde der er udført korrekt.

Plejning af sildebensgulve

Vi er klar over, at når du skal have lagt nyt gulv, er din første prioritet, at det skal se ordentligt ud, og passe til looket i din bolig. Og det er selvfølgeligt det vigtigste. Dog kan det betale sig at være klar over, hvordan du plejer dine sildebensgulve, så udseende forbliver det samme gennem tiden. Som med alt andet i verdenen, vil tidens tegn naturligt vis melde sig før eller siden. Og når vi taler om gulve, vil dette ske tidligere end du måske er klar over. Da gulvet er en af de største, og mest trafikeret, overfalder i dit hjem, vil det opleve en højere grad af slid, end andre elementer.

 

For at sikre dine sildebensgulve mod slid, anbefaler vi at du kontakter et gulvfirma med erfaring og ekspertise med sildebensgulve. På denne måde er du sikker på at plejle- og beskyttelsesarbejdet bliver udført korrekt. Dermed sikres dit gulv mod skidt, fedt snavs og andet, og du vil være sikker på at beskyttelsen vil glæde og gavne langt ud i fremtiden.

 

Yderligere kan forbehandling og andet vedligeholdelsesarbejde udført af professionelle, skabe en stærkere identitet på dine sildebensgulve. Med sæbe eller ludbehandlinger kan du skabe smukke, lyse nuancer i dit udvalgte træ. Ligeledes kan den rette lak give dine sildebensgulve en dyb, mørk farve, mens det beskytter mod ridser og slid.

Se mere

Olieskift tjek
Gode tips

Olieskift

Hvorfor er et olieskift essentielt? Motorolien agerer som et livsvigtigt smøremiddel og sikrer, at motorens bevægelige dele opererer uden skadelig friktion. Over tid nedbrydes oliens egenskaber, hvilket

Indhent et tilbud