Kloakproblemer

Du kan på dette blogindlæg finde gode råd til hvordan du håndterer problemer med kloakken. Hvis du er typen, som ikke selv vil håndtere problemer med kloakken, kan du også læse, hvordan du finder den rette kloakservice.

Hvordan håndterer du kloakproblemer?

Vi har vist alle sammen prøvet, at have et stoppet toilet eller afløb. Det er aldrig sjovt, og det er noget vi gerne vil have fungerer optimalt igen hurtigst muligt. Der er nogle enkelte tips og tricks, som du kan afprøve hvis du oplever problemer med et stoppet toilet eller afløb. Vi har herunder samlet nogle af de muligheder, som du kan afprøve, hvis du døjer med kloakproblemer.

Hæld varmt vand i toilettet

En hurtig og nem måde, at håndtere et stoppet toilet på er med brug af en spand vand. Fyld spanden op med vand, og hæld det i kummen således, at der skabes et tryk. Gentag dette et par gange, indtil vandstanden igen er på et normalt niveau. Dette kan fjerne det, som der muligvis sidder fast i toilettet.

Brug en svupper

Hvis ovenstående ikke hjælper, og du har en svuppet i dit hjem kan du tage den i brug. Tryk svupperen så langt ned i toilettet som muligt, og ryk den hurtigt op. Gentag dette et par gange indtil vandstanden igen er på et normalt niveau.

Grib en handske, og prøv selv

Hvis ingen af ovenstående tricks virker, er der en sidste du kan afprøve. Denne metode er dog ikke for de sarte sjæle. Tag et par lange gummihandsker på, og prøv selv, at kom så langt ned i kummen som muligt. Prøv, at skub det der muligvis sidder fast, så langt ned som du kan, og skyl herefter ud et par gange. Husk efterfølgende, at vaske dine hænder grundigt, så du undgår eventuelle bakterier.

Få hjælp fra en professionel

Hvis du på trods af ovenstående tips og tricks stadig døjer med problemer, kan det være nødvendigt, at tage kontakt til en professionel kloakmester. Det er en nærmest umulig opgave for mange, at lokaliserer sig frem til kloakproblemet. En professionel kan her spore det egentlige problem, og ved ligeledes hvordan dette skal løses korrekt. Du kan læse mere om en professionel kloakmester her.

Indhent tilbud

Uforpligtende tilbud - til undersider

  • Opgavebeskrivelse

  • Hér kan du tilføje filer, hvis det er relevant for opgaven (valgfri)
  • Dine oplysninger

Hurtige genveje til
det område du søger

Tømrer

Murer

VVS

Elektriker

Kloak

Brolægger

Hovedentrepriser

Ventilation

Anlægsgartner

Isolering

Badeværelse

Totalentreprise

Maler

100% gratis service

Indhent et tilbud